TIPURI DE ETANSANTI

  1. FAKIR PROTECTIE ANTIPANA® – Produs de tip PREVENTIV

Produsul se introduce în anvelopă înainte de producerea penei de cauciuc, pregătind anvelopa să facă faţă perforărilor ulterioare.

a) FAKIR PROTECTIE ANTIPANA®,FKR 01÷04 este un produs ECO pe bază de fibre aramidice, fiind disponibil în patru variante funcţie de destinaţia utilizării, pentru orice tip de anvelopă, tubeless sau cu cameră de aer, de dimensiuni diferite şi parametrii de exploatare diferiţi (presiunea interioară , categoria de viteză , categoria de drum, indice de sarcină)

 

Cum alegeti tipul de etansant FKR 01÷04?

Pentru alegerea corectă a tipului de etanșant trebuie să identificați:

  • Tipul de vehicul (autoturism, camion, camionetă, autobuz, vehicul utilitar, mașină agricolă, mașină de șantier, motocicletă,bicicletă, etc.);
  • Categoria de viteză (nesemnificativă, < 50 km/h , >50 km/h , > 80 km/h);
  • Presiunea interioară a pneurilor.

 

b) FAKIR PROTECTIE ANTIPANA®,LTXeste un produs pe bază de latex de cauciuc natural si micro-particule, special creat pentru anvelope de biciclete/trotinete, tubeless sau cu camera, pentru orice marca, tip sau dimensiune de anvelope.

      2. FAKIR&GO-Produs pentru REPARARE DUPA PANA

Produsul se utilizeaza in cazul in care NU ati optat pentru varianta de tip preventiv, fiind o modalitate comoda, rapida si economica de reparare a anvelopei, dupa producerea penei de cauciuc

FAKIR & GO este produs în 2 variante:

  • FAKIR & GO (FBR) este un produs ecologic pe bază de nano-fibre dispersate într-o matrice de tip gel ce asigură etanşarea temporară a anvelopelor după ce s-a produs pana de cauciuc, datorată obiectelor perforante de până la 6 mm în diametru, apărute pe calea de rulare sau coamă.
  • FAKIR & GO® (LTX) este un produs pe bază de latex de cauciuc natural ce asigură etanşarea temporară a anvelopelor după ce s-a produs pana de cauciuc, datorată obiectelor perforante de până la 6 mm în diametru, apărute pe calea de rulare sau coamă.

 

Repararea anvelopei se realizează fără a fi necesară demontarea acesteia, eliminându-se disconfortul pe care îl implică demontarea şi înlocuirea anvelopei. Timpul de staţionare se reduce la maximum 10 minute.

Investiţia este minimă (etanşant pentru o singură anvelopă, la nevoie).

Vă simţiţi astfel în siguranţă având în vehicul un flacon cu FAKIR&GO pe care îl puteţi folosi atunci când pana de cauciuc a survenit!

Roata de rezervă poate deveni o amintire !

Reparare simplă şi rapidă în 3 paşi:

  • Introduceţi FAKIR&GO în anvelopă;
  • Refaceţi presiunea;
  • Rulaţi …şi drumul dvs. continuă!