Despre Noi

Povestea solutiei antipana romanesti

Povestea Solutiei antipana romanesti a început in anul 1998. Curiozitatea si pasiunea pentru chimie ne-a determinat sa dam curs unei provocări-un produs care îmbunătățește caracteristicile intrinseci ale anvelopelor-SOLUTIA ANTIPANA!!
Ideea nu era nouă! Ea a apărut de când au apărut și anvelopele. Pe lângă certele lor calități de incinte elastice sub presiune care amortizau șocurile, anvelopele aveau însă si o mica problemă-făceau pană !
Cum progresul înseamnă idei noi de îmbunătățire, au apărut soluțiile antipana!
Inovatia este regula de baza in dezvoltarea produselor noastre!
După numeroase încercări si experimentari atat in laboratoarele proprii cat si in exploatare, in conditii de anduranta, am realizat un Produs BREVETAT atât național cât și internațional!

Inițial s-a numit X- Treme Tire Protection! Și pentru că devenise un produs ce-si ,,cerea” propria individualitate, din 2008 s-a numit FAKIR PROTECȚIE ANTIPANA, respectiv FAKIR TYRE PROTECTION, mărci înregistrate atât național OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci),cât și internațional OHIM (Office for harmonization in the internal market-Trade Marks and Designs).

Ideea noului brand a venit atunci cand, facand o demonstratie privind modul cum functioneaza etansantul in anvelope, am fost ,,acuzati’’ de ,,fachirism si paranormal’’. Parea incredibil ca o anvelopa sa mai ramana ,,pe picioarele ei’’ dupa ce trecuse peste o adevarat perie de cuie. Pe parcursul timpului, produsul a fost ,,ajutat sa imbatraneasca’’ tot mi incet, in conditii maxime de ,,stress’’ (temperatura si presiune ridicate, centrifugare repetatata, mediu oxidant determinat de aerul sub presiune din anvelope), bucurandu-ne acum de realizarea unui produs imbatabil.

Noi am fost cei mai exigenti ,,clienti’’. Am testat produsul atat in laboratoarele proprii cat si in laboratoare independente acreditate, l-am urmarit in exploatare, pentru a ne convinge, in primul rand noi, de calitatile acestui produs. Vrem sa dezvoltam o afacere durabila, oferind clientilor nostrii un produs de incredere.

O traire aparte a reprezentat-o implicarea noastra in CICLISM. Pentru noi, aici exista piata concurentiala. Si am dovedit ca suntem foarte buni! Nu o spunem neaparat noi, o spun clientii si colaboratorii nostrii.

,,Fakir nu ne-a dezamagit niciodata, ba mai mult, a inlocuit complet firmele cu traditie din afara tarii de solutii anti-pana cu care lucram pana sa-l descoperim si testam.’’- Catalin Spranceana,Team Manager Dinamo BikeXpert Superbet

Impreuna cu ciclisti am dezvoltat un produs pentru ciclisti! Impreuna cu ciclistii clubul galatean MausBike, am testat si dezvoltat, in conditii maxime de anduranta, solutiile antipana pentru biciclete.

,,Povestea mea incepe demult, foarte demult, pe cand rotile aveau camera si faceai pana de te plictiseai si atunci, dupa ce te plictiseai, tot mai faceai pana de trei ori. […]

Viata a facut cumva sa o cunosc pe Valentina si sa conlucram putin, fiecare cu ce stia mai bine: eu sa fac pene, ea sa caute o solutie care sa le previna sau sa le dreaga instantaneu.’’ Ionascu Marius (Maus), Team Manager si Owner MausBike.

In aceasta lume a ciclismului, pentru noi Fakir nu este numai un business! Este deja un spirit, spiritul Omului Liber, Tenace si Pasionat de Evadarile in natura! Concursurile la care am participat ca si sponsori, ne-au adus de fiecare data mai aproape de a simtii acest Spirit! Fakir Protectie Antipana este IMPREUNA CU TEMERARII!

După 20 de ani de fabricație a soluțiilor antipana, putem vorbi deja de tradiție!!

Experienta ne-a transformat in profesionisti!